søndag, marts 11, 2007

Karen Jespersen vil have undskyldning fra Thorning

Venstres folketingskandidat i Favrskovkredsen, Karen Jespersen, vil have en uforbeholden undskyldning fra Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt, fordi to socialdemokratiske politikere i en kronik i Jyllands-Posten har kædet hende sammen med fascistisk tankegang.

- Det er rystende, at Helle Thorning-Schmidt ikke kan finde ud af at tage afstand fra et uhørt groft begreb som fascisme i debatten om integration. Det ville have klædt hende, siger Karen Jespersen til Jyllands-Posten.

Kronikken var skrevet af den socialdemokratiske folketingskandidat Johannes Lundsfryd Jensen og folketingsmedlem Kim Mortensen.

Uddrag af kroniken kan læses her på Uriasposten.

Karen Jespersen savner åbenbart at se sit navn i avisen og derfor bruger hun så krudt på at kræve en unskyldning af Socialdemokraternes formand. Det er dog morsomt at Karen Jespersen, der efter eget udsagn er en stor tilhænger af ytringsfrihed, nu kræver en undskyldning af Helle. Respekten for ytringsfriheden gælder åbenbart kun når det kan værre med til at fremme Karen Jespersens personlige religionskrg.

Kilde: DR Nyheder

1 kommentar:

Anonym sagde ...

"Respekten for ytringsfriheden gælder åbenbart kun når det kan værre med til at fremme Karen Jespersens personlige religionskrg."

Sosserne skal selvfølgelig sige fra for den slags populistiske injurier, der selvfølgelig ikke kan sammenlignes med kunstnerisk frihed (illustrere Muhammedbiografi) eller tegninger i en debatmæssig sammenhæng.