fredag, marts 16, 2007

Løkke genopstillet for 20. gang

På et velbesøgt opstillingsmøde med 70-80 fremmødte tirsdag i denne uge på Åbjergskolen i Frederikssund blev indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen valgt til Venstres folketingkandidat i den nye Frederikssundkreds. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er 21. gang, at Lars Løkke Rasmussen stiller op i denne kreds, som han derfor har et helt særligt tilhørsforhold til, oplyser formand for kandidatbestyrelsen, Bent Raith.

På det lukkede møde for Venstre-folk gjorde Lars Løkke Rasmussen opmærksom på, at det var en helt anden mand, der stillede op i dag end for 21 år siden. Den gang havde han kunnet kaste sig ind i glødende lokale debatter - uden i øvrigt at have indflydelse, der hvor det gjaldt.
Kredsen, der tidligere hed Frederiksværkkredsen, består af områderne Frederiksværk, Frederikssund, Hundested, Jægerspris, Skibby og Slangerup.

Lars Løkke Rasmussen, der er tidligere amtsborgmester i det nu nedlagte Frederiksborg Amt, er selvfølgelig storfavorit til at blive stemmesluger nummer et i den nye nordsjællandske storkreds. Han fik næsten 30.000 personlige stemmer ved sidste folketingsvalg.



Kilde: Frederiksborg Amts Avis

Ingen kommentarer: