onsdag, marts 14, 2007

DF-politiker melder sig ud på grund af partiforeningsformand

En strid mellem Dansk Folkepartis byrådsmedlem i Struer Kommune Johannes Mortensen og hans lokale partiformand Anne Marie Brix Poulsen får nu Johannes Mortensen til at bryde med partiet og blive løsgænger.

Uenigheden drejede sig først om, hvem der skulle udpege Dansk Folkepartis lokale domsmænd, men udviklede sig i en mere principiel retning, fortæller Johannes Mortensen til Dagbladet Holstebro-Struer.

- Enden på diskussionen blev, at hun krævede at se hver gang, der kommer breve fra kommunen, men det vil jeg ikke være med til, forklarer han.

Anne Marie Brix Poulsen er i store træk enige i Johannes Mortensens udlægning af sagen, men mener dog, at det nærmere handler om vilje til at samarbejde.

- Det handler om, at vi i vores parti samarbejder, og det er hele bestyrelsen, der ønsker indsigt, og det har vi ikke fået. Hvis man ikke kan finde ud af at samarbejde, så er det i orden at gå, men det er selvfølgelig ærgerligt, siger hun til avisen.

Johannes Mortensen afløste ved årsskiftet sin tidligere partifælle Poul Skodborggaard, og har repræsenteret Dansk Folkeparti i sammenlægningsudvalget i Struer Kommune. Han understreger, at bruddet ikke ændrer ved den politik, han fører.

Kilde: Danske Kommuner.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Den sidste landsbytosse har vist ikke forladt DF endnu.