fredag, november 24, 2006

S-toppolitiker hemmelig rådgiver for virksomheder

Socialdemokraternes politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, rådgav indtil foråret danske virksomheder på grund af kæmpe gæld. Det fortæller business.dk.

En kæmpestor personlig gæld er årsagen til, at Socialdemokraternes politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, indtil i foråret 2006 rådgav danske virksomheder.

Det skete gennem firmaet SASS Consult ApS, et datterselskab af SASS Holding ApS. Begge selskaber har adresse på hans bopæl i Køge, og han lukker selskabet efter dette regnskabsår.Det oplyser han til Business.dk, som har gennemgået regnskaberne.I 2005 havde SASS Holding ApS et underskud på 398.501 kroner.

Gælden er årsagen til, at han indtil foråret rådgav danske virksomheder sammen med sine poster som socialdemokratisk finansordfører og næstformand i folketingsgruppen.Han vil ikke afsløre, hvem han har arbejdet for.

Henrik Sass Larsen var - før han blev indsuppleret i folketinget - partner i et konsulentfirma, som netop rådgav virksomheder og organisationer om kommunikation, PR og lobby-arbejde.

Læs hele historien hos Business.dk.

Ingen kommentarer: