fredag, november 24, 2006

Pige i trøjen

Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt har været en tur i Afghanistan sammen med forsvarsminister Søren Gade (V) og medlemmer af Udenrigspolitisk Nævn for at besøge de danske tropper.

"Jeg har stor respekt for vores soldater. De er diplomater i uniform, som ved, at kampen ikke kun kan vindes med våben. Den skal også vindes ved at række ud efter lokalbefolkningen og skabe projekter," sagde Helle til TV2 Nyhederne.

Helle TS er bedst til at slå ungdommeligt udseende nordjyske mænd, men skal Mullah Omar have smæk er hun sikkert også klar.

Ovenstående udmelding er i mine øjne en klar opbakning fra Socialdemokraterne til operationen i Afghanistan, hvor imod Socialdemokraternes kurs i det endnu farligere og voldsramte Irak er noget mere slingrende. Forleden foreslog samme Helle Thorning-Schmidt nemlig et stort kompromis om den danske tropper med i Irak. Det sjove kompromisforslaget var at Helle foreslog at tropperne skulle hjem om seks måneder og så kunne regeringen og Dansk Folkeparti så forholde sig til det. Fedt kompromis:-(

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Når man ser billeder af danske soldater på tjeneste i Afganistan eller Irak må det snart være klart for alle at dette er en sørgelig farce.
Måske skulle vi overveje at nedlægge den danske hær eller ihvertfald at gennemføre betydelige ændringer i dens måde at arbejde på.
Hvis den ikke kan gøre nytte , må vi i det mindste sikre os at den ikke skader nogen.
erik