torsdag, november 23, 2006

Lokal S-politiker dømt i byretten

Formanden for socialdemokraternes fællesledelse i Køge, Tommy Kamp, som har sæde i Roskilde Amtsråd, det ny Regionsråd Sjælland og begge råds økonomiudvalg, er i Retten i Køge blevet dømt til at betale godt 113.000 kroner til Boligselskabet Brøndbyparken som erstatning for de tab, han som ejendomsinspektør har påført selskabet og dermed lejerne på grund af forsinkede fraflytningsrapporter. Det fortæller Dagbladet Køge.

"Efter et års tid som ejendomsinspektør i en af selskabets boligafdelinger og efter flere advarsler lod han en dag nøglerne blive liggende på skrivebordet og viste sig aldrig siden.

Boligselskabet bortviste ham in absentia og gjorde derefter tabet op. Kun tre uger efter domsafsigelsen forudså selskabets advokat, at Tommy Kamp ville sidde kravet overhørigt og satte gryden over til en fogedretssag. Knap fire måneder efter betalingsfristens udløb har boligselskabet ifølge forretningsfører Ebern Ott stadig ikke modtaget en krone."

Tommy Kamp har også i tidligere jobs været på kant med loven. Da han i sin tid var driftschef for Køge Socialfilantropiske Boligselskab blev han blandt meget andet bebrejdet for at låne selskabsmidler til sin politiske valgkamp og beskyldt, men aldrig dømt, for returkommission og tyveri af belægningssten til sin egen indkørsel.

Kilde: Dagbladet Køge.

Ingen kommentarer: