tirsdag, marts 06, 2007

Venstre: Wammen vil ikke lade os møde Mary

Venstrefolk i Århus Byråd er mugne over, at den socialdemokratiske borgmester, Nicolai Wammen, ikke tager dem med på rundtur i indvandrerkvarteret Gellerup sammen med kronprinsesse Mary, når hun tirsdag er på besøg. Wammen gør det kongelige besøg til et socialdemokratisk reklameprojekt, mener Venstrefolkene ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten.

Venstres rådmand for det sociale område og beskæftigelse, Gert Bjerregaard, har forgæves foreslået, at rådmændene kom med på rundturen. Og han er utilfreds med, at rådmændene ikke er inviteret med til en frokost i indvandrerindkøbscentret Bazar Vest.

- Det er klart, at vi også gerne vil være med til at fortælle de gode historier, og det synes jeg også, at man som borgmester skal have overskud til at kunne se, siger Gert Bjerregaard til avisen.

Borgmesteren siger, at fokus for besøget har været at få bragt kronprinsesse Mary i "øjenhøjde" med beboere og medarbejdere i Gellerup for at give hende så godt et indtryk som muligt af hverdagen i indvandrerkvarteret.

Vi forstår her på bloggen godt at Venstrefolkene er kede af at de ikke kan få deres billede taget som med Mary. Men at kalde det er socialdemokratisk reklameprojekt er satme langt ude. Det er vel begrænset hvor mange officielle personer Mary har behov for at møde. Det handler vel om at hun kommer ud og ser nogle almindelige mennesker.

I øvrigt mener jeg, at Kongehuset skal nedlægges...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Undskyld - men det er godt nok naivt og tro på at Wammen og S ikke udnytter besøget og forsøger at holde andre væk. Sjovt nok skal et S-byrådsmedlem som den eneste også deltage i en frokost med prinsessen.

Og kongehuset skal nedlægges.

Anonym sagde ...

Rent tudefjæs fra Venstres side.

Og jeg er principielt enig med de øvrige mht at Kongehuset bør nedlægges.

Anonym sagde ...

Venstrefolk er nogle af de mest nidkære, udspekulerede, misundelige og ærekære mennesker i kongeriget for nu at blive i jargonen.
Typisk at de forsøger at slå politisk plat på kongehusets besøg, ligesom de heller ikke kunne klare, at Jesper Schou Hansen blev politianmeldt af den københavnske forvaltning på trods af, at der var forhold der helt oplagt egnede sig til genstand for en nærmere afklarende efterforskning.