tirsdag, marts 06, 2007

Pind: Kedeligt at være MF´er

Politikken på Christiansborg er topstyret, menige folketingsmedlemmer har ingen indflydelse, men forventes at lade som om, og i øvrigt er det daglige arbejde kedeligt.

Arbejdet består mest i at vente og gå til møder, hvor man enten ikke har noget at lave, eller hvor man ikke må træde for meget ved siden af, for så kan det blive blodigt. Sådan oplever i hvert fald Venstres udenrigspolitiske ordfører, Søren Pind hverdagen ifølge hans weblog på Berlingske Tidendes hjemmeside.

- På Christiansborg er ordførerne konger over deres områder. Ministrene ligeså. Og resten har blot at klappe hælene sammen, men overfor omverdenen at udstråle overskud og påstanden om, at man skam har indflydelse på rigets ve og vel. For det forventer folk, skriver Søren Pind i sin weblog på berlingske.dk.

For Pind er gruppemøderne i Venstre en mulighed for at udfolde sig, fortsætter han, men selv her er der ifølge ham hård partidisciplin.

"Ve den, der træder for meget ved siden af. For politik er også blodig forretning," skriver han om gruppemøderne.

Berlingske Tidende ville gerne have bedt Søren Pind om at uddybe sin kritik af det parlamentariske arbejde i Venstre, men han befinder sig i denne uge i DR-programmet "Hiv stikket ud", og er i den forbindelse isoleret på Middelgrundsfortet uden adgang til telefon og e-mail indtil på fredag. En tiltrængt pause fra det politiske arbejde må man formode, for det er ifølge Søren Pind dødkedeligt.

Søren Pind kunne evt. bruge tiden til at færdiggøre sine mange bogprojekter, eller måske komme lidt udenfor Christiansborg.

Læs mere hos TV2 og besøg Pinds blog her.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hmmm...Pind på en øde ø - han er da i P1 lige nu.