onsdag, december 27, 2006

S: Urafsteming i Rudersdal

To kandidater skal i urafstemning om at blive Socialdemokraternes folketingskandidat i Rudersdal-kredsen i Nordsjælland. Det er resultatet efter at ingen af tre kandidater i første runde formåede at få mere end 50 % af stemmerne.

De to "vindere" af første afstemning er regionsrådmedlem Marianne Stendell fra Allerød, der er informationshef i Copenhagen Capacity og Mads Reinholdt der læser statskundskab på Københavns Universitet og tidligere har været amtsformand (dengang man stadig havde sådan nogle) for DSU i Frederiksborg Amt.
De to fik henholdsvis 137 og 125 stemmer i første runde, mens en tredje kandidat fik 40 stemmer. Vi tager nok derfor ikke nogens parti ved at sige at der ser ganske åbent ud inden anden runde.

Rudersdal-kredsen dækker de gamle Birkerød, Søllerød og Allerød kommuner og kan ikke ligefrem betegnes som en drømmekreds for de fleste Socialdemokrater, fordi folk i området ikke ligefrem flokkes om de røde faner. Til gengæld for vedkommende så lov til at være direkte modkandidat til Venstres Claus Hjort Frederiksen og det kan nok ikke rigtig skræmme nogen.

Resultatet kommer den 24. januar.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mads Reinholdt tegner til at blive den evige kandidat. Måske skulle han vente med at kandidere, til han har taget sig en uddannelse og fået sig et regulært arbejde.

Anonym sagde ...

Meget enig.

Taber han denne her, må han vist betegnes som den evige taber. Her tænker jeg på regionsrådsvalget, diverse kredse samt valget til DSU's ledelse.

Garby sagde ...

Det er jo ikke sådan er der en 3 strikes and your out regel i dansk politik. Prøv at tænk på Christel Schaldemose der nærmest har været stillet op til alt og nu er hun endelig kommet i EP.