torsdag, oktober 12, 2006

S: Fire kandidater i Utterslevkredsen

Der er fire kandidater til stiller op til folketingskandidat i den nye Utterslevkreds i København. De fire, der er alle er med til at vise bredden i det store parti er:
  • DSUs forbundsformanden Jacob Bjerregaard.
  • Tidligere formand for den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forums afdeling i København, Mikael Bay Hansen.
  • Tidligere formand for den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forums afdeling i København, Jonas Jensen.
  • Den nuværende folketingskandidat Jakob Thiemann, der fik 238 stemmer ved folketingsvalget i 2005.
Umiddelbart er min fornemmelse at Jacob Bjerregaard vel er favorit, der er mange aktive unge socialdemokrater der kender ham, men at han har Mikael Bay lige i hælene. Politisk set er der nok tale om minimale gradsforskelle, men Bjerregaard er vel den venstreorienterede, hvor Mikael Bay, der har mange års erfaring fra ledelsessekretariatet i Dansk Metal under den socialdemokratiske godfather Jørgen Elikofers vinger, er den mere midtsøgende (af de to). Der er dog ikke tale om forskellige fløje i partiet, man bør nok regne med at alle fire stemte på Helle ved formandsvalget.

DSU-formanden Jacob Bjerregaard, favorit til at blive folketingskandidat i Utterslev.

Der er generalforsamling i slutningen af måneden og hvis ikke generalforsamlingen kan finde en løsning ryger kandidaterne i urafstemning blandt medlemmerne i den nye kreds.

Ingen kommentarer: